Jornada «El Cos de Mossos d’Esquadra i els seus avatars»

GEOPOLITICA | Universitat Rovira i Virgili

Enguany el Cos de Mossos d’Esquadra celebra el seu 300 aniversari. Una destacada efemèride que ens presenta aquest cos policial com una institució fonamental per entendre la nostra cultura i la seva evolució. Un ens que ha nascut i ha caminat al llarg dels últims tres segles formant part de la nostra historia, adaptant-se als diversos canvis polítics i perdurant, gairebé ininterrompudament, fins als nostres dies.

És per aquest motiu que el Centre d’Estudis dels Conflictes Socials de la URV,  i amb la col·laboració especial del Dr. David Hidalgo Cela, Caporal dels Mossos d’Esquadra, ha volgut sumar-se a aquest aniversari amb la celebració d’un cicle de conferències que pretén abastar les diferents èpoques per les quals ha travessat el Cos de Mossos d’Esquadra.

15 novembre del 2019. Sala de Graus del Campus Catalunya. Tarragona.

Entrada lliure.

JornadaPrograma

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *