La Revolució que havia de canviar el món: Cent anys del 1917

GEOPOLITICA | Universitat Rovira i Virgili

Coordina: Jaume Camps Girona.
Publicacions URV. 2018.
ISBN: 978-84-8424-715-9

 

 “La Revolució que havia de canviar el món: Cent anys del 1917”

Cent anys després de l’assalt del Palau d’Hivern és bo que analitzem com va canviar el món la Revolució Russa. Des del CECOS presentem aquest nou volum de la col·lecció Estudis sobre Conflictes Socials, que explica des de diversos àmbits socials i territoris (des d’Espanya fins a l’Uzbekistan) com va influir en l’esdevenir de la història la revolució bolxevic i com va ser la nova realitat sorgida dels soviets. Amb aquesta finalitat, diversos investigadors analitzen els protagonistes d’aquella etapa i com es van succeir els fets en un món que estava en guerra.

“La Revolución que debia cambiar el mundo: Cien años del 1917”

Cien años después del asalto del Palacio de Invierno es oportuno analizar  cómo cambió el mundo la Revolución Rusa. Desde el CECOS presentamos este nuevo volumen de la colección Estudios sobre Conflictos Sociales, que explica desde diversos ámbitos sociales y territorios (desde España hasta Uzbekistán) como influyó en el devenir de la historia la revolución bolchevique y como fue la nueva realidad surgida de los soviets. Con este fin, varios investigadores analizan los protagonistas de aquella etapa y cómo se sucedieron los hechos en un mundo que estaba en guerra.

 

http://www.publicacions.urv.cat/cataleg/47-conflictes/778-la-revoluci%C3%B3-que-havia-de-canviar-el-m%C3%B3n

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *